Desloover marmeren haardwand met gesloten gashaard en luxueuze afwerking

Desloover

Desloover exclusieve haardwand met gashaard en luxueuze afwerking

Desloover design haardwand met gesloten gashaard

“We build fireplaces for the warmth of the soul. To dream, to hope and to feel at home.”

Een haard is een absolute eyecatcher en het enige meubel in uw interieur dat zoveel animo brengt. Een haard kiezen is bovendien een heel persoonlijke beleving. Het spreekt voor zich dat wij jou daarbij op een heel persoonlijke manier begeleiden. Dat doen we ondertussen al bijna meer dan veertig jaar. We brengen warmte in huis: een gepassioneerde job waar we bijzonder fier op zijn.

“Bij een gesprek over jouw droomhaard kijken we niet naar de klok. Wij nemen graag de tijd voor jou.”

Desloover Sales Team

Bezoek ons huis van de vlam in Nazareth.

De toonzaal van Desloover is met zijn 3000m2 een unicum en dankzij de prachtige inrichting een warme plek waar we jou graag inspireren en informeren.

Desloover haardwand met gashaard en luxueuze afwerking

Maatwerk in exclusieve haarden.

Een goed gesprek resulteert bij ons altijd in doordacht maatwerk. Met de vinger aan de pols ontwerpt ons team van interieurontwerpers hedendaagse, klassieke of architecturale haardconcepten die uitblinken in kwaliteit.

En dat kan zowel een haardwand op maat, een haardmeubel met ingebouwde kast en tv of een totaal interieurontwerp met haard en bijpassende meubels zijn. Breng tijdens het eerste gesprek zeker plannen en foto’s mee. Of laat je vergezellen door jouw eigen (interieur)architect. Dankzij onze expertise kunnen wij elk ontwerp op technisch vlak ondersteunen. Ben je op zoek naar een specifieke natuursteen? Dan inspireren we jou met een ruime selectie materialen. Is jouw haardproject complex? Dan starten we het traject met een plaatsbezoek.

Eigen atelier en dienst-na-verkoop.

Eenmaal je het 3D-ontwerp en het technische plan hebt goedgekeurd, kan jouw droomhaard in productie gaan. Desloover heeft zijn atelier en dienst-na-verkoop uitgebouwd met het grootste team van haardtechniekers. Elk van hen is opgeleid, ervaren en klaar voor de onberispelijke installatie van jouw haard. Ook na de levering en de plaatsing kan je een beroep doen op onze technici. Bovendien beschikken we over een groot magazijn waar we voldoende reservestukken stockeren zodat je niet lang op een reparatie hoeft te wachten. Hebben we een stuk toch niet op voorraad? Dan helpen onze goede relaties met fabrikanten voor een efficiënte afhandeling.

“Bij een gesprek over jouw droomhaard kijken we niet naar de klok. Wij nemen graag de tijd voor jou.”

Desloover Sales Team

 

Bontemps Group

Desloover nv maakt deel uit van de Bontemps Group. Een verzameling gespecialiseerde bedrijven die elk een eigen expertise aanbrengen en zo een sterke groep vormen op de Belgische haardenmarkt.

iFire Logo

Dé Belgische haardenfabrikant.

Bezoek de website
Ignis Logo

De haardenwinkel voor iedereen.

Bezoek de website
Desloover Haarden logo

Meesters in haarden.

Bezoek de website

Nog vragen?

Ons team beantwoordt met plezier jouw vragen.
Neem vandaag nog contact op.

Neem contact op
Desloover witte haardwand met gesloten gashaard en high-end afwerking in Knokke
Desloover witte haardwand met marmere afwerking en iFiRE haard
Desloover ingebouwde gashaard project restaurant Bachus Aalter

Nieuwsbrief

Nieuwsgierig naar wat binnen het bedrijf gebeurt?
Schrijf je nu in en ontvang onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven