Exclusieve haarden.

Een ruime keuze haardtechnieken.

Een haard is het hart van een woning. En haarden vormen ook het hart van Desloover, al meer dan dertig jaar. Ons aanbod is dan ook allesomvattend: qua stijlen, qua materialen en qua technieken.

En omdat elke thuis een andere haard vraagt, bieden wij maatwerk aan. Daar kan je samen met een van onze ontwerpers zo ver in gaan als je wil, maar de zoektocht naar jouw droomhaard start altijd bij de keuze van de juiste techniek. We geven je een kleine introductie.

Ontwerp zelf uw haardwand.

Stel je liever zelf jouw haardwand samen? Dat kan dankzij ons modulaire haardwandsysteem iWALL en onze online configurator.

Het iWALL-systeem van Desloover is uniek, gepatenteerd en combineerbaar met de iFiRE-houthaarden, premium gashaarden en bio-ethanolhaarden. Klaar voor jouw persoonlijke ontwerp? Dat heb je zo klaar.

Houthaarden

Desloover houthaard

Authentieke charme

Niets kan de warme gloed, de heerlijke geur en het knetterende geluid van brandend hout evenaren. Met een authentieke houthaard beleef je het summum van gezelligheid in huis. Maar wist je dat een houthaard met een propere verbranding ook duurzaam en zuinig kan zijn?

Contacteer me

Gashaarden

Desloover Gashaard

Kies voor gebruiksgemak

Een gashaard bedien je makkelijk. Met één druk op de knop haal je sfeer in huis. De temperatuur en de vlammenhoogte kan je bovendien perfect regelen. En dankzij de nieuwste technieken kan je het onderscheid met een houthaard nog amper zien.

Contacteer me

Bio-ethanolhaard

Desloover bio-ethanol haard

Haard zonder schouw

Dankzij de bio-ethanolhaard haal je ook zonder schouw een magnifiek vuurbeeld in huis. Deze moderne haard voelt zich overal thuis: van appartement, loft en vakantieverblijf tot lage-energiewoning. De bio-ethanolhaarden van iFiRE zijn bovendien geurloos dankzij de gepatenteerde V-brander en verwennen ze je in alle stilte met een mooi vlammenspel.

Contacteer me

Haard op waterdamp

Desloover waterdamp haard met high-end afwerking

Veilige sfeermaker

Een waterdamphaard brengt geen warmte, maar wel het plezier van speelse vlammen in huis. Deze ecologische haard kan je overal in huis plaatsen, tot zelfs in de badkamer of keuken. Dankzij het unieke en gepatenteerde misteffect geniet je bovendien in alle veiligheid. Extra mooi: de waterdamphaard reinigt ook de lucht in je woning.

Contacteer me

Elektrische haarden

Desloover haard elektrische haard

Eenvoudig genieten

Maak je keuze uit onze collectie elektrische haarden. Ze zijn verfijnd, modern en makkelijk in te bouwen. Een stopcontact is alles wat je nodig hebt, wat de bediening meteen ook erg eenvoudig maakt. Genieten maar!

Contacteer me

iWALL haardwand

Desloover iWall haardwand met luxueuze afwerking

De modulaire haardwand

iWALL is een uniek, flexibel en modulair haardwandsysteem en een budgetvriendelijk alternatief voor een exclusieve maatwerkhaard. Via onze online configurator ontwerp je makkelijk zelf, combineer je met een iFiRE-houthaard, premium gashaard of bio-ethanolhaard en geniet je zo van een moderne, minimalistische haardwand zonder in te boeten op kwaliteit.

Configureer mijn haardwand

iFIRE haarden

Vercruysse 3

Desloover is de enige verdeler van de iFiRE-haarden in Oost-Vlaanderen. iFiRE staat voor inbouwhaarden met een vooruitstrevende verbrandingstechnologie, een minimalistisch design en een oerdegelijke kwaliteit. En geniet je met een iFiRE-haard in huis van de mooiste vlam. De haarden zijn stijlvol, makkelijk en zowel als houthaard, gashaard, stoomhaard of bio-ethanolhaard beschikbaar. Of kies voor een iFiRE -haard in het modulaire iWALL-systeem.

Meer info
Desloover gesloten gashaard met luxueuze afwerking project restaurant 't Moorken Maldegem
Desloover ingebouwde gashaard project restaurant Bachus Aalter
Desloover witte haardwand met marmere afwerking en iFiRE haard
Desloover houthaard
Desloover design haardwand met gesloten gashaard

Nog vragen?

Ons team beantwoordt met plezier jouw vragen.
Neem vandaag nog contact op.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Nieuwsgierig naar wat binnen het bedrijf gebeurt?
Schrijf je nu in en ontvang onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Bontemps Group

Desloover nv maakt deel uit van de Bontemps Group. Een verzameling gespecialiseerde bedrijven die elk een eigen expertise aanbrengen en zo een sterke groep vormen op de Belgische haardenmarkt.

iFire Logo

Dé Belgische haardenfabrikant.

Bezoek de website
Ignis Logo

De haardenwinkel voor iedereen.

Bezoek de website
Desloover Haarden logo

Meesters in haarden.

Bezoek de website