Inspiratie.

Driezijdige Gashaard

Tv wand met haard.

Desloover high-end haardwand wit met zwart en gesloten gashaard
Desloover high-end haardwand wit met zwart en gesloten gashaard

Onze specialiteit is het ontwerpen en realiseren van mooie tv wanden met haard. Of je nu een moderne of klassieke stijl verkiest, ons ervaren team staat klaar om aan jouw wensen te voldoen. Samen werken we nauw samen om een op maat gemaakt ontwerp te maken dat past bij jouw interieur en persoonlijke smaak.

Een haardwand voegt niet alleen iets moois toe, maar heeft ook praktische voordelen voor jouw ruimte. Je kunt genieten van jouw favoriete tv-programma’s en films in een gezellige en ontspannen sfeer, omringd door de vlammen en warmte van de haard. We installeren dit zorgvuldig en zorgen voor een veilige constructie.

Bij het ontwerpen van jouw tv wand met haard houden we rekening met de unieke kenmerken van jouw ruimte. Ons team zorgt ervoor dat de tv wand perfect past bij de beschikbare ruimte en jouw wensen. We zorgen voor een professionele installatie, zodat je optimaal kunt genieten van de combinatie van functionaliteit en stijl.

Een haardwand voegt iets indrukwekkends toe aan jouw interieur en verbetert jouw kijkervaring. Onze haarden hebben realistische vlammen en instelbare warmte-instellingen, zodat je altijd de gewenste sfeer kunt creëren. We gebruiken hoogwaardige materialen en hebben oog voor detail.

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. We luisteren naar jouw wensen en geven deskundig advies om jouw ideale wand met haard te realiseren. Ons ervaren team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen en een prachtig pronkstuk te creëren voor jouw interieur.

Wil je jouw interieur verrijken? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een afspraak te maken.

Desloover high-end haardwand wit met zwart en gesloten gashaard
Desloover high-end haardwand wit met zwart en gesloten gashaard

Nog vragen?

Ons team beantwoordt met plezier jouw vragen.
Neem vandaag nog contact op.

Neem contact op

Social Media

Méér zien? Volg ons via deze kanalen.
Lekker veel inspiratie opdoen…

Serviceformulier

Heeft uw haard een onderhoud of herstelling nodig?
Maak via dit formulier een afspraak.

Formulier

Nieuwsbrief

Nieuwsgierig naar wat binnen het bedrijf gebeurt?
Schrijf je nu in en ontvang onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven