Onze experts aan het woord.

Hoe zal je woning eruitzien in de nabije toekomst? Ook als interieurarchitect denken we hier over na.
De wereld en ons leven veranderen aan een snel tempo. We gaan compacter wonen, de situatie op de woningmarkt verandert continu en we hechten steeds meer belang aan duurzame kwaliteit.

Compact, maar
multifunctioneel.

Een haardwand inrichten is soms een uitdaging zeker met kinderen in huis. Een haardwand met veel opbergruimte is dan een must. Zo krijgen boeken, speelgoed, consoles en andere dagelijkse spullen een eigen plek en kom je altijd binnen in een opgeruimde woning. Dankzij een roomdivider haard wordt er een tussenwand gecreëerd die voor zowel de leefruimte als keuken extra sfeer aanbrengen in de woning.

Tijdloos.

Thuis is de plek waar we tot rust komen en onze leefruimte is het hart van de woning. Daar genieten we van qualitytime met ons gezin, familie en vrienden. Een sfeervolle combinatie van witte tinten, zwart staal met natuureik waar iedereen zich welkom voelt de schuifelementen bieden de kans om het interieur minimalistisch in te delen. En de TV? Die gaat mooi op in het geheel.

‘Gelukkig zijn bijna 8 op de 10 wooneigenaren het ermee eens dat een huis zonder haard een huis zonder ziel is’.

Christophe - Interieurarchitect bij Desloover

Een haard
die bij je past.

Van een lege leefruimte naar een stijlvol concept. Op maat van persoonlijke stijl of specifieke praktische wens. Grote of kleine oppervlakte, open of gesloten… De mogelijkheden zijn eindeloos. Met verschillende accessoires, kleuren en materialen maak je van je dressingkast een mooi en vooral praktisch element in elke woning.

Desloover is een 100% Belgisch bedrijf dat reeds meer dan 40 jaar actief is in de sector van totaalconcepten voor haarden. Onze deskundigen staan klaar om je te begeleiden vanaf het ontwerp tot aan de installatie van je op maat gemaakte haard. Ze nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren, zodat jij volop kan genieten van jouw unieke haardconcept. Zo kan je thuis optimaal genieten van quality time met familie en vrienden.

Fotogallerij

Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Bekijk onze realisaties en ontdek hoe je kan genieten aan een knisperend vuur met Desloover.

Fotogallerij

Nieuwsbrief

Nieuwsgierig naar wat binnen het bedrijf gebeurt? Schrijf je nu in en ontvang onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven